Aanbod

events

Verbinding, support, ontwikkeling

Vrouwen hebben meer dan mannen, behoefte aan verbinding, support en ontwikkeling. De Onderneemster faciliteert dit door 4x per jaar een event te organiseren omtrent het thema female leadership. 

De bijeenkomsten zijn altijd verbindend, worden er met elkaar gespard en is er een korte praktische training waar je direct mee aan de slag kan.

Wil je weten of dit iets voor jou is? Voel je vrij om een keer kennis te komen maken!

De Onderneemster Hester Schrier

Training

Female Power

Sluit je aan bij een van de kleinschalige groepstrainingen en leer van elkaar!

  • FEMpower your cycle
  • Balance you energy
  • Privé-werkbalans
  • Ontspannen succes


Wil je weten of dit iets voor jou is? Voel je vrij om een keer kennis te komen maken!

De Onderneemster Hester Schrier

coaching

Maatwerk

We willen allemaal succesvol zijn in wat we doen, maar wat is daarvoor nodig? Het begint bij de basis op orde hebben, dan vloeit de rest daar als vanzelf uit voort. Maar wat houdt dat precies in?
Alles begint met mentale- en fysieke gezondheid. 
Hester Charlotte biedt maatwerk op een persoonlijke, praktische en resultaatgerichte manier volgens het principe: RESET + RECHARGE = RESULTS.
Reset staat voor Authenticiteit. Recharge staat voor datgene doen wat past bij jouw gaven en talenten. En daaruit voort vloeien de Results.

Wil je meer informatie? Voel je vrij om contact op te nemen of vul het contact formulier in!

De Onderneemster Hester Schrier

Mooie woorden

5/5

Wat een geweldige training Omgaan met stress, heb jij verzorgd, zo professioneel en zoveel aandacht voor een ieders persoonlijke situatie! Mijn verwachtingen werden overtroffen. Op het moment dat ik jouw cursus volgde was ik aan het re-integreren na mijn burn-out, Ik kon onvoldoende mijn grenzen aangeven, in mijn werk, in privé situaties. Deze training kwam dan ook op het juiste moment. Ik heb tijdens deze training zoveel handvatten gekregen. Er is bewustzijn gecreëerd dat omgaan met stress ook te maken heeft met het veranderen van je eigen levensstijl, dat iedereen het nodig heeft om tijd te krijgen bewuste keuzes te maken, tijd voor jezelf, een beetje liever voor jezelf dus. Daar ben je zelf verantwoordelijk voor. Kiezen voor jezelf, bewust zijn van je eigen grenzen en die ook aangeven, ik kan het nu echt beter. Hester heeft technieken meegegeven hoe je de stress meer de baas kan worden, hoe je daaraan kan werken.

Marieke van de Wurff, vestigingsmanager Amstelveen/ Amstelland Vlieg Makelaars

Meld je aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*