Events | Training | Coaching

female leadership

Community

De Onderneemster Hester Schrier
De Onderneemster Hester Schrier

"living your best life"

De Onderneemster is een community voor female leadership. Een plek waar onderneemsters met elkaar verbinden, supporten en samen ontwikkkelen. De Onderneemster
voorziet hierin met community events, trainingen en coaching met als doel onderneemsters in hun kracht te zetten en excelleren.

Events

Verbinding, support, ontwikkeling

Vrouwen hebben meer dan mannen, behoefte aan verbinding, support en ontwikkeling. Om dit te faciliteren organiseert De Onderneemster 4x per jaar een event omtrent het thema  female leadership. 

Wil je weten of dit iets voor je is? Voel je vrij om een keer kennis te komen maken!

training

Female Power

Sluit je aan bij een van de kleinschalige groepstrainingen en leer van elkaar!

  • FEMpower your cycle
  • Balance your life
  • Ontspannen succes

coaching

Reset + Recharge = Results

Waarom coaching speciaal voor de vrouw? Vrouwen zitten fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel anders in elkaar dan mannen. Daarbij wordt er veel van ons verwacht vanuit de maatschappij en wij verwachten veel van onszelf. Vaak meer dan goed is voor je.

Voel je je uitgeput, gestrest of zie je het soms allemaal even niet meer zitten? Er valt een hoop te leren over het vrouw zijn!

over hester

oprichtster van de onderneemster

Hi, mijn naam is Hester Charlotte, oprichtster van De Onderneemster. Ik ben daarnaast vrouwen trainer- en coach gespecialiseerd in het ondernemerschap. Echtgenote van Charles en moeder van een samengesteld gezin met 5 jongens. Een pad dat mij enorm uitdaagt om, ondanks alle druk, ook voor mijzelf te blijven kiezen en mijn dromen na te streven.

De Onderneemster Hester Schrier

Mooie woorden

5/5

Tijdens één van onze (door Hester georganiseerde) wandelsessie rond de Poel nodigde ze me uit om eens voor een coaching gesprek naar haar kantoor te komen. Als doorgewinterde zakenvrouw met al 30 jaar een eigen bedrijf stond ik voor een kruispunt. Doorwerken? Afbouwen? Vervroegd pensioen? En daarna? Ik wist het even niet meer…

Met in mijn hoofd het dilemma ‘doorgaan of afbouwen’ kwam ik op 1 november aan in het mooie, ruime kantoor. De daaropvolgende sessie was voor mij zeer waardevol, omdat Hester goed naar me luisterde, nuttige handvatten gaf en de stappen liet zien, die ik kon nemen mocht ik besluiten om het rustiger aan te gaan doen. Direct na het gesprek kreeg ik een soort rust in mijn hoofd. Nu alles op papier was gezet werd het veel duidelijker en kon ik stappen ondernemen en mensen gaan bellen. Ook kon ik in de weken na de sessie goed nadenken en alle voors- en tegens- beter tegen elkaar afwegen, omdat ik helder had gekregen wat de consequenties zouden zijn van mijn beslissingen.

Uiteindelijk heb ik mijn besluit om te stoppen heroverwogen en ben weer vol enthousiasme en met hernieuwde energie gestart met mijn werkzaamheden.

Ik kan echt iedereen zo’n coachingsgesprek (of coaching traject) aanraden. Sparren met iemand buiten jouw eigen team kan heel verhelderend werken en de professionaliteit van Hester en haar manier van vragen stellen en naar de kwesties kijken stimuleerde mij om alles nog eens goed op een rijtje te zetten. Daaruit kwam een helder plan voor de komende tijd.
Mocht ik in de toekomst weer eens zakelijk vastzitten of willen sparren met iemand dan zal ik zeker een afspraak maken met Hester.

Olinda Christian, oprichtster en eigenaresse van BODYLINE NUTRITIONS INTERNATIONAL.

Gratis e-book

I don’t mind living in a man’s world, as long as I can be a woman in it. “Marilyn Monroe”

Wij wisten het al, we leven in een mannenwereld, mannen komen van Mars en vrouwen van Venus en zelfs de wetenschap toont aan dat het vrouwenlichaam, dusdanig anders in elkaar zit, dan dat van de man, dat er nu vrouwengeneeskunde ontstaat. Momenteel is er daarbij een enorme druk vanuit de maatschappij om te presteren en dat gaat ons vrouwen niet in de koude kleren zitten. Er wordt veel verwacht en wij zijn veeleisend. Hierdoor komen we regelmatig in een klem te zitten met onszelf. We raken oververmoeid, ervaren lichamelijke klachten en hebben soms gewoon even helemaal geen zin meer…

Download hieronder het gratis e-book ‘Women Well-Being Check’ om jou meer te laten begrijpen wat gezonde energie is.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

volg ons op instagram