De Onderneemster Hester Schrier

coaching

“Zoals je een ding doet, doe je alles”

Waarom coaching speciaal voor de vrouw? Vrouwen zitten fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel anders in elkaar dan mannen. Daarbij wordt er veel van ons verwacht vanuit de maatschappij en wij verwachten veel van onszelf. Vaak meer dan goed is voor je.

Voel je je uitgeput, gestrest of zie je het soms allemaal even niet meer zitten? Er valt een hoop te leren over het vrouw zijn! De focus van de coaching is jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid. Hester Charlotte heeft daarbij een persoonlijke, praktische en resultaat gedreven benadering. Zij biedt één op één sessies op maat met de formule: RESET + RECHARGE = RESULTS.

De coaching is een programma van 6 maanden, waarin je gaat werken aan jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid. Daarna kun je een onderhoudsabonnement nemen als stok achter de deur, zodat jij jouw gameplan in je dagelijks leven gaat integreren.

Programma

Abonnement

Mooie woorden

5/5

Enkele maanden geleden kwam ik Hester tegen bij een Netwerkmeeting en wilde graag een gesprek met haar, daar ik steeds tegen bepaalde issues aanliep waar ik alleen geen grip op kreeg. Issues uit mijn persoonlijke rugzak waar ik geen raad mee wist.
Na een eerste gesprek hebben we samen een plan gemaakt en kwam ik om de paar weken bij haar op kantoor om de dingen te bespreken en kreeg ik van haar de handvatten en de ‘andere zienswijze’ die ik nodig had.

Hester is een zeer fijn persoon om mee samen te werken. Ze luistert écht naar je en kijkt samen met jou naar een passende manier om dingen te bekijken en op te pakken. Voor mijn coaching met haar was ik echt overzicht kwijt, dacht ik dat ik alles alleen moest doen en dat ik zwak was dat me dat niet lukte. Nu snap ik dat ik echt te veel hooi op mijn vork had en nam, daarnaast heeft Hester me heel erg geholpen met het inzicht dat het geen zwakte is om hulp te vragen.

Nu een paar maanden later kom ik nog steeds bij Hester, maar 1 keer in het kwartaal, omdat ik het fijn vind om met haar te praten en om zo een ‘stok achter de deur ‘te hebben om niet terug te vallen in mijn eerdere gewoontes. Hester helpt me om de dingen gedoceerd aan te pakken, ze heeft me laten zien dat niet alles ’gisteren’ af hoeft en dat een 8 ook goed genoeg is

Ik ben heel erg blij dat ik dit coachingstraject heb gedaan bij Hester, ik zal haar zeker aanbevelen bij mensen waarvan ik hoor of merk dat ze met dingen stoeien waar ze zelf even niet uit komen.

Dank je wel Hester!

Debby Eekman, SCRUM Master DESCHolding

Get in Touch

Plan een gratis QuickScan (t.w.v. €49) in, als jij optimaal wil leren presteren en je volle potentieel wil benutten zonder het contact met jezelf te verliezen.

Bekijk de online agenda of neem contact op:
06-54904702 of hester@deonderneemster.nl.