De Onderneemster Hester Schrier

Aanbod

Instructie

Wil jij jouw paard trainen om veilig en rustig een trailer in en uit te lopen?
Alles begint met vertrouwen en gehoorzaamheid. Laat dat nou juist het doel zijn van grondwerk! 
Wil je leren hoe je jouw paard verbeterd in zijn verticale- en horizontale balans? Dan zijn trainingen aan de dubbele lange lijnen een uitkomst! Je traint je paard hiermee net zoals onder het zadel, maar je belast het paard niet met jouw gewicht en/of onbalans Het is dus een hele zuivere manier van trainen waar je paard blij van wordt!

Tarief €40 45-60 min.

Training

Heb jij een jong paard?
Is jouw paard hertsellende van een blessure?
Ben je een tijdje uit de roulatie geweest en wil je jouw paard weer opbouwen?
Of loop je telkens op hetzelfde punt vast met je paard?

Tarief €

Coaching

Ben jij als ruiter in balans?
Hoe is jouw conditie?
Hoe is jouw voedingspatroon?
Neem je voldoende rust?
Wat is je mindset?
Loop je ergens tegenaan?
Kom je niet verder in je training?

Tarief: €

AANBODKNOP!

Strippenkaart

Traject

Mooie woorden

5/5

Enkele maanden geleden kwam ik Hester tegen bij een Netwerkmeeting en wilde graag een gesprek met haar, daar ik steeds tegen bepaalde issues aanliep waar ik alleen geen grip op kreeg. Issues uit mijn persoonlijke rugzak waar ik geen raad mee wist.
Na een eerste gesprek hebben we samen een plan gemaakt en kwam ik om de paar weken bij haar op kantoor om de dingen te bespreken en kreeg ik van haar de handvatten en de ‘andere zienswijze’ die ik nodig had.

Hester is een zeer fijn persoon om mee samen te werken. Ze luistert écht naar je en kijkt samen met jou naar een passende manier om dingen te bekijken en op te pakken. Voor mijn coaching met haar was ik echt overzicht kwijt, dacht ik dat ik alles alleen moest doen en dat ik zwak was dat me dat niet lukte. Nu snap ik dat ik echt te veel hooi op mijn vork had en nam, daarnaast heeft Hester me heel erg geholpen met het inzicht dat het geen zwakte is om hulp te vragen.

Nu een paar maanden later kom ik nog steeds bij Hester, maar 1 keer in het kwartaal, omdat ik het fijn vind om met haar te praten en om zo een ‘stok achter de deur ‘te hebben om niet terug te vallen in mijn eerdere gewoontes. Hester helpt me om de dingen gedoceerd aan te pakken, ze heeft me laten zien dat niet alles ’gisteren’ af hoeft en dat een 8 ook goed genoeg is

Ik ben heel erg blij dat ik dit coachingstraject heb gedaan bij Hester, ik zal haar zeker aanbevelen bij mensen waarvan ik hoor of merk dat ze met dingen stoeien waar ze zelf even niet uit komen.

Dank je wel Hester!

Debby Eekman, SCRUM Master DESCHolding